shadow

Dimmig höstmorgon

Idag var det en sådan där morgon. En tyst och stilla morgon där dimman omslöt en med sin gråa massa. Inte en vindpust är närvarande som rör runt i trädens grenar och bladverk. Det känns nästan som om tiden och hela världen har stannat.

Jag blir alltid berörd in på djupet av dessa morgnar.

Något inom mig väcks och jag får kontakt med mer av mig själv. Även träden är stilla, inlyssnande och inkännande på omgivning. Det är som om hela naturen vilar in i sig själv för att få mer kontakt med en inre visdom som sedan kommer göra att allt ses klarare när väl dimman lättar.

Dimman – ett av naturens sätt att hjälpa oss att få kontakt med vårt innersta djupa JAG.

Foggy trees

/Johanna

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>