shadow

Varje kvinnas rätt

När vi vågar följa våra känslor och titta in på vad de egentligen säger till oss om oss, är möjligheten till läkande av våra sår på naturlig väg oändlig.

Innan idag hade jag en oerhört stark upplevelse av just detta.

Det budskap som kom igenom och tog mig så starkt vill jag dela med mig av. Det handlar om varje kvinnas rätt till njutning och den skaparkraft som vi alla har tillgång till naturligt i våra liv.

Jag ber dig att läsa med öppet hjärta och sant känna efter där hur det vibrerar i dig när du läser.

”Att föda är något vackert och naturligt som kvinnan är perfekt skapad till!

När en kvinna njuter av sin kropp och sexuell beröring öppnar hon sig som en blomma för att ta emot mannens säd och den skaparkraft som ger liv i hennes sköte.

För varje sekund kvinnan njuter byggs denna kraften starkare för att hjälpa henne och barnet att fullända skapelsen perfekt!

Samma skaparkraft ger kraft till och hjälper till i födelseprocessen. När vi nekar oss den kraften uppstår smärta pga motståndet till den.

Vi följer inte livet utan kämpar emot det!”

Fram välde stora tårar av skam, skuld och sorg för varje kvinna i alla dimensioner i hela evigheten för att vi svikit oss själva genom att förvägra oss rätten till njutning av vår egen kropp, rätten att säga nej och tillåtelsen och tillgången till den ursprungliga skaparkraften vi alla har tillgång till.

Men också för alla män i alla dimensioner i hela evigheten för att de valt och varit tvungna att begränsa kvinnans kraft utav rädsla att förlora sin kraft om kvinnan får tillgång till sin.

Allt det här blev en oerhört fin, men stark upplevelse och frigivningsprocess med stor healing inte bara till mig, som jag fortfarande känner mig starkt tagen av.

Vi behöver alla frigöra oss från sanningen om att kvinnan ska föda i smärta som bibeln matat oss med i århundraden och kanske årtusende, för sanningen är en annan!

/Johanna

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>